top of page

FORRETNINGS B E T I N G E L S E R:

Produktinformation:

YouCreate Company ApS er en innovativ og kreativ platform, som formidler Unik Design Håndværk, Kunst, Interiør og Stil igennem vores webside www.youcreate.dk og sociale medier og fra vores Galleri & Showroom på vores adresse. www.youcreate.dk og vores sociale medier oplyses værkernes væsentligste egenskaber, og for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, kan der sendes en mail til info@youcreate.dk

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på betalingsdagen. Priserne kan ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på betalingsdagen. Alle priser er vist inkl. Moms og 3% til Øremærkning Puljen, som ved køb i vores Shop, er pålagt prisen ved betaling. Beløbet på de 3% er IKKE en del af værkets pris, men en øremærkning, der bliver givet videre til øremærkning puljen GIV DET VIDERE.  Se mere på www.youcreate.dk 

Bestilling:

Værkerne på platformen kan bestilles direkte i vores webshop med kreditkort eller via mail til info@youcreate.dk og en bankoverførsel, hvor værket bliver fremsendt, når YouCreate Company har modtaget indbetalingen, eller du kan købe værkerne i vores Showroom, hvor du kan betale med Visa kreditkort og kontanter. 

Betaling:

Betaling i vores shop med kreditkort, kræver dine kontooplysninger, som du indtaster ved køb af værker, og bliver sendt direkte til STRIPE, som er vores verificerede betalingsudbyder, i krypteret form (SSL) som kun dig og STRIPE kan aflæse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Visakort eller andet kreditkort trækkes beløbet fra din konto, så snart varen er ordret. Betaling kan ligeledes foregå via bankoverførsel ved skriftlig aftale og kontakt på info@youcreate.dk eller pr. telefon

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de(t) bestilte værk(er) er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte værker går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

 

Reklamation:

Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter værkets modtagelse og Køber er således forpligtet til, at undersøge værket snarest muligt efter modtagelsen og ved reklamation kontaktes YouCreate Company ApS på info@youcreate.dk .Køber har 24 måneders reklamationsret over for Sælger. Bemærk venligst, at YouCreate blot er formidler af værkerne. En evt. reklamation, sker over for Sælger og afklares med Sælger. YouCreate Company formidler kontakten til Sælger og YouCreate Company på ingen måde kan holdes ansvarlig, for Sælgers håndtering af reklamationen.

 

Ansvarsfraskrivelse:

YouCreate Company aps og platform og profiler på www.youcreate.dk og de sociale medier, kan tilbyde relevant information fra andre websider igennem links. Disse websider er uden for YouCreate Companys ansvarsområde. Værkerne er i overensstemmelse med det forventede, såfremt de svarer til beskrivelsen af værkerne på www.youcreate.dkDer tages dog forbehold for væsentlige tastefejl eller lignende misforståelser.
YouCreate Company ApS og youcreate.dk er blot formidler mellem Køber og Sælger og er derfor ikke en part der kan bringes til ansvar i forhold til reklamation og produktansvar. YouCreate tilbyder dog at formidle kontakt til Sælger for evt. reklamation. YouCreate Company er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab, som følge af, at de bestilte værker kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte værker lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for YouCreate Companys ansvarsområde, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

 

Levering:
Levering udføres iht. angivet under værket eller efter særskilt aftale imellem Køber og YouCreate Company ApS. Ofte vil levering foregå med POSTNORD eller GLS.
YouCreate kan formidle særskilte aftaler til Sælger, som herefter er ansvarlig for levering iht. aftale. YouCreate Company kan ikke drages til ansvar for evt. fejlleverancer eller mangler og skader, såfremt værket er leveret direkte fra Sælger.

 

Fortrydelsesret:

Såfremt Køber meddeler youcreate.dk, evt. på mail info@youcreate.dk, at Køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler youcreate.dk det modtagne beløb mod, at værket returneres ubrugt og ubeskadiget til YouCreate Company ApS eller direkte til Sælger. Dog kan øremærkning andel på 3 % ikke tilbagebetales, da dette IKKE er en del af varens pris, men et beløb, der bliver givet videre til vores bæredygtige øremærknings puljen GIV DET VIDERE. 

Ved returnering laves der returnerings aftale med YouCreate Company på info@youcreate.dk, som evt. formidler intern kontakt mellem Køber og Sælger, såfremt dette måtte være nødvendigt. Skriv venligst tydeligt, hvorfor du ønsker, at gøre brug af fortrydelsesretten og du derfor ønsker, at få tilbagebetalt eller tilgodeset varens pris. Du kan IKKE fortryde dit køb ved, at nægte modtagelse af forsendelsen. Disse returregler gælder alle værker solgt som fjernsalg (til private) - det gælder dog ikke værker afhentet og købt i vores Showroom. Værker der returneres på efterkrav, nægtes modtagelse. 

Ved returnering anbefales det, at anvende en pakke distributører, som gør det muligt, at spore værket, evt. PostNord, såfremt det skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende værket forsvarligt emballeret, og med tydelig angivet adresse.

 

Websiden www.youcreate.dk drives af firmaet:

 

YouCreate Company aps

CVR nr: 37370592

TELEFON: 4082 5450 

Lemmestrupvej 20, Højby

8300, Odder 

Forbehold for ændringer:

YouCreate Company forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for vores Forretningsbetingelser.

Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer. 

bottom of page